Ως συνέχεια των βαπτίσεων των τριών παιδιών από το χωριό Μεσαίο της Θεσσαλονίκης, έρχεται η βάπτιση της μητέρας τους Ειρήνης και ο γάμος με τον πατέρα τους Νικόλαο. Τα δυο μυστήρια τελέστηκαν στον Ιερό ναό Αγίου Αθανασίου Λητής με τις ευλογίες του οικείου Μητροπολίτου Λαγκαδά Λητής κ Ρεντίνης κ Ιωάννου και του Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος/

Όπως οι βαφτίσεις των παιδιών έτσι και η βάφτιση της μητέρας και ο γάμος της είναι καρπός την εν Χριστώ συνεργασίας των μελών του Γραφείο την Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής της Μητρόπολης μας. Ευχόμαστε την ανάδοχο και κουμπάρα Κορνηλία να σταθεί άγιο του υψηλού καθήκοντος που ανέλαβε ενώπιον του Θεού και στο νέο ζευγάρι να ευαρεστεί του Θεού με την έγγαμη ζωή του.

Τα μέλη του Γραφείου ευχαριστούν τον Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνας κ Ιωάννη και ιδιαιτέρως τον ιερέα του ναού πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Βασιλείου για το περίσσευμα της αγάπης του προς την οικογένεια του Νικόλαου και την Ειρήνης ως και προς τα μέλη του Γραφείου της Ιεραποστολής.